Viikonloppuna Erica ja Elmore avasivat näyttelyuransa, eikä yhtään vähempää kuin Helsingin voittaja 2014 -näyttelyssä. Elmo oli ROP-PENTU  ja Erica oli VSP-PENTU :) Aya ja Biskaya olivat molemmat ERIn arvoisia. Onnea kaikille.

Sunnuntaina kävin itse Ayan kanssa ja olipa tuomari tiukka. Jakoi todella vähän SA:ta. Aya sain EH etujalkojen takia, tuomari jakoi auttamatta EH:n jos etujalat sojotti vähänkään ulos ja liikkeet melovat. Toisaata ihan hyvä, koska paljon on sellaisia koiria, jotka pärjäävät vaikka etujalat on kaikkea muuta kuin hyvät.

Uskihoff's Elmore

Kuva: Anne Honkanen

Elmo.jpg

Pennuilla alkaa jo erottua erilaisia luonteenpiirteitä. Kaikista touhukkain ja tomerin on pikku-Paro (U. Fabaron). Pikkuherra kun ei pysy enää missään vaan mennä taivaltaa häntä tötteröllä ympäri kämppää. Tämä pentu sai kunnian kantaa tuota nimeä, koska se muistuttaa eniten vanhaa kaimaansa ja on hyvin paljon samanlainen Touhu-Touho.

 

Uskihoff's Fabaron l Touho

Pikku-Paro.jpg

Pennut kasvavat vauhdilla ja laatikossa käy täysi rähinä. Ruoka uppoaa vauhdilla. Vielä muutama pentu etsii sitä omaa kotia.

Uskihoff's Fergus l. Konsta

IMG_1214.jpg

Uskihoff's Fonzie (ja Uskihoff's Erica)

fonzie.jpg