Pieni piraijalauma on nyt saanut asustella hyvin vapaasti koko alakerrassa ja sen huomaa. Kuljen juosten moppi tai paperi kädessä sinne tänne suunapäänä. Nehän tietysti levisivät kuin jokisen eväät joka puolelle  Juuri kun olin viimeinkin saanut raivattua remontin jäljet suurin piirtein pois. Makuuhuone on kielletty alue, koska sieltä alkoivat vaatteet kulkeutua keskelle olohuoneen lattiaa.

Onkohan tämä lauma jotenkin normaalia toimeliaampaa... Jos eivät nuku, niin jotain tapahtuu aina. Välillä en yksin kertaisesti pysy perässä. Nyt kun ilmat meni taas huonoksi, ulkoilukin on aika rajoittunutta...terassi on sitten vallattu ja täynnä erinäköisiä leluja, kenkiä, laatikoita, pahvia ym. ym. Mikä tahansa saa pudota lattialle tai rämähtää, niin pennut eivät korvaansa lotkauta, vaan hyökkäävät katsomaan mikä se oli. On ainakin rohkeita ja energisiä...todella taistelutahtoisia. Portaiden alla olevat työkalut kiinnostavat kovasti...jos jostain härvelistä on johto poikki, niin syyllisiä ei tarvi kaukaa hakea *viheltää* Pennut on sitten testanneet hengityssuojienkin toimivuuden...ei toimi enää  Saunaan voi olla ettei syty valot....kengissä ei välttämättä ole nauhoja, jos niitä kenkiä löytyy ainakaan toista paria.

Päätin aamun hiljaisuudessa tehdä vähän paperitöitä ja tietty siihen osallistui sitten 9 karvapalloa  Tuolilla olevat paperit lähtivät tarkempaan syyniin (onneksi ei tärkeitä) ja kuva kertoo tuhat sanaa. Valitettavasti tuo kameran käyttö yhä ontuu.

 

Heta (Bebel) tutkii maksettavia laskuja....

 

Hmm...lähtiskö Simolinin kesäristeilylle...miettii Baya

 

Oliskohan ne nyt selvät...

 

Rankkaa tuo toimistotyö.

 

Blance

 

Baldric

 

Renttu (Brando)

 

Upouusi terassi koekäytettiin...

 

...ja miksikähän meillä on aina paha siivo.... Enää viikko ja pyörremyrsky siirtyy muihin asuntoihin...onneksi kaikki eri osoitteisiin.