Eilen Askolan Country Dogsit järjestivät koiratapahtuman Askolan urheilukentällä. Ensin Mika ja Kamu osallistuivat koirajuoksun kilpasarjaan hienosti voittaen kisan. Kamu on monipuolinen harrastuskaveri. Aamulla juoksukilpailu, sitten Match show ja vielä iltapäivällä tehtiin harjoitusjälki tulevaa koetta varten. Kyllä se on jälkikoira.

Mika ja U. Candolf

mika%20ja%20kamu.jpg

Match showssa olivat mukan Peenu, Reiska, Fabu ja Peenu. Reiska oli punaisten pentujen  3, Fabu sinisten pentujen 3. Kamu oli sinisten isojen koirien 4. Ruusukkeita satoi.

Kuva lainattu Ansun kuvista:

U. Flipper

Reiska.jpg

Peenu tuli meille perjantaina, koska edellinen näyttely oli mennyt vähän kierrokset punaisella. Meillä kotona se käyttäytyi ihan hyvin, mutta kun mentiin näyttelyalueelle, se ajatteli saattavansa itsensä taas kierroksille, mutta sehän ei käy päinsä. Meillä oli kunnon neuvottelu siitä , kumpi päättä mitä tehdään. Tein sille kerralla selväksi ettei nyt kannata ryttyillä yhtään. Sen jälkeen koira ymmärsi, että parempi olla ihmisten koira ja käyttäytyä sen mukaan. Peenu esiintyi hienosti ja vaikka ympärillä oli rähiseviä koiria ja pääsi jopa kontaktiin Kamun kanssa, ei mitään ongelmaa. Näyttelystä se sai sinisen, mutta ei sitten sijoittunut kilpailuluokassa.

Kuva lainattu Ansun kuvista:

U. Dumbledor

Peenu.jpg

Tara kävi näyttelyssä Raumalla ja aivan upeaa!!!! JUN ERI1, SA, PN2, SERTTI!!! ja ennen kaikkea aivan ihana arvostelu.

Kuva: Päivi Malmi-Välimäki

U. Estelle

Tara.jpg

Ei tahdo päivitykset pysyä mukana, kun koko ajan tapahtuu kasvattirintamalla. KIITOS siitä :)