Kaikkea sattuu ja tapahtuu  Jätin pennut illalla siten, että pääsevät yöllä sisälle ja terassille äitinsä valvovan silmän alla. Siis terassi kiertää talon kolme sivua, eli on rataa missä juosta. Töminä olikin kova ja yhden lapasen kimpussa roikkui 7 hoffinpentua. Sinne jäivät leikkimään...makuuhuoneen ikkunan eteen.

Heräsin joskus neljän aikaan aamulla, en kummemmin tiedä mihin, mutta menin katsomaan mitä pienille kuuluu... Nuorisolla on ollut yöllä juhlat  eipä tullut mieleenkään, että terassille jäänyt avaamaton rappauslaastisäkki voisi joutua piraijoiden kohteeksi...plaah...  Vastaan tuli pieniä kummituskoiria. Siis koko sakki oli yltäpäältä laastin pölyssä nenänpäästä hännänpäähän. Oliha näky! ja sitä laastia oli sitten joka puolella pieninä tassunjälkinä.

Valitettavasti kamerasta oli taas akku loppu, kun sitä olisi tarvittu.

Nyt on sitten tarjolla pieniä pölykoiria uusille omistajille  ei vaiskaan tänään on kylpypäivä ja eläinlääkärin tarkastuskäynti.

Nyt on lääkärintarkastuskin käyty läpi. Eläinlääkäri ihasteli meidän reippaita pentuja, jotka luottavat täysin ihmisiin ja ottavat vieraat iloisen riehakkaasti vastaan. Osa nukahti kesken toimituksen ja sydän sekä keuhkot kuunneltiin pennun maatessa selällään. Olihan niillä rankka yö "muuraushommissa" ja aamulla olivat karanneet ulkotarhasta...joten piha oli vallattu, kun Juulia oli niitä metsästänyt sieltä  

Kaikki pennut saivat terveen paperit. Kahdella oli pieni napatyrä, mutta niitä vain seurataan, ei edellytä toimenpiteitä. Kylpy ja sitten lapset ovat valmiita valloittamaan maailmaa. Ajatuksena kamala, kun pennut lähtee, mutta kaikille on odottamassa mukavat ja rakastavat kodit. Viimeiset viikot ovat olleet aika vauhdikkaita ja aikaisia herätyksiä, mutta maailmalle lähtee kauniita, luottavaisia  ja reippaita pentuja. Toivottavasti kaikista kasvaa ihania perheenjäseniä ja muistattehan, että kasvattaja on käytössä 24/7 olipa ongelma sitten kuinka pieni ja mitätön tahansa. Nautiskelen vielä hetken näistä pienistä riiviöistä...