Sisarukset Uskihoff's Conzo ja Clea kävivät Kajaanissa Tamminäyttelyssä viikonloppuna ja tulos oli hieno :) Conzo l. Remu AVO ERI1, PU2, SA, SERTTI, VARA-CACIB (muuttuu cacibiksi), Clea l. Lempi  AVO ERI2, SA, PN4, VARA-SERTTI. Onnea molemmille omistajille ja kiitos Anja ja Minna :)

Uskihoff's Elicia l. Muska kävi Lahdessa näyttelyssä ja sai JUN EH, oikein hieno arvostelu, mutta esiintymistä saa vielä vähän treenata. Ei muuta kuin kohti uusia haasteita ja treeniä. Onnea Turun näyttelyyn :)

Niin se aika meni ja pennut ovat omissa uusissa perheissä. Jokaiselle pennulle löytyi mukava koti. Hiljaista on ja meillä on taas matot lattialla. Voin sanoa, että on kokemisen arvoista päästää 13 kappaletta 5 viikkoista irti huusholliin. MIkään, mikä vähäkin on irti, ei pysy paikalla, mutta kyllä pennuilla oli hauskaa. Nämäkin pennut olivat reippaita ja avoimesti maailmaan suhtautuvia, toivottavasti jokainen säilyttää tuon ja antaa tulevaisuudessa paljon omille ihmisilleen.

Nyt pidän taukoa kasvatuksessa ja tänä vuonna 2015, ei meille näillä näkymin tule enää pentuja. Pentueet ovat olleet nyt isoja. Seuraava pentue on suunnitelmissa vuonna 2016 keväällä Brennalle, mutta uros on pitkässä harkinnassa. Siitä jääkin sitten kotiin kasvamaan pentu. Nyt kun Helmi (Carina) muutti meille, ei meillä ollut tilaa pennulle, joten sijoitin yhden nartun.

Päästään taas harrastamisen makuun, kun pentusouvi on ohi. Ensin käydään vähän levähtämässä etelän lämmössä, rankan työvuoden ja kahden ison pentueen jälkeen. Helmi on osoittautunut kelpo koiraksi, joten sen kanssa on kiva lähteä harrastamaan pelastusjälkeä ja -hakua. Aya ja Helmi ovat helppoja koiria ja siinä sivussa kasvaa Eeka (Erica), josta on tulossa hieno koira. Se on vaan Juulian, joten kun Juulia lähtee opiskelemaan, lähtee myös Eeka mukaan. Se on sitten tulevaisuudessa Uskihoff's kennelin jalostusnarttu, mikäli täyttää kaikki tarvittavat kriteerit.

Oikein hyvää ja mukavaa elämä teille kaikille uusien Uskihoff's pentujen kanssa ja nähdään viimeistään 21.-23.8. Uskihoff's leirillä, mihin kaikki Uskihoff's koirien omistajat perheineen ovat tervetulleita. Laitan tarkempia tietoja paikasta ja ilmoittautumisesta sitten lähempänä, mutta viikonloppu on lyöty lukkoon. Esitän myös kaikille toiveen tulla hovawarttien päänäyttelyyn Tervakoskelle heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, vietetään siellä mukava yhteinen päivä tai viikonloppu :)

Kotisivut ovat lakanneet toimimasta. Pohjana ollut joku ilmainen netti ja nyt ne on tehneet tenän. Uudet sivut ovat kehitteillä, joten kuvia otan ilomielin vastaan.

 

 

Kuvassa Uskihoff's Baldric eli Toivo (Milahow Gothic ja Uskihoff's Aya)

kuva: Jaana Rahko-Nummi

Toivo.jpg