Hienoa, upeeta! Sade (Biskaya) kävi tänään luonnetestissä ja tulos oli jotain aivan upeaa, 250p :) Toimintakyky +2, Terävyys +3, Puolustushalu +3, taistelutahto +3, Hermorakenne +2, Temperamentti +3, Kovuus +3, Luoksepäästävyys +3, laukausuvarma

Sade oli tuumannut testin lopussa, tuomarille, että sinulla on hanskat, jes! leikitään vielä. Koira ei ollut kuormittunut tilanteista millään tavalla.

Uskihoff's Biskaya A/A, 0/0, LT 250p

Biskaya_Sade_1-normal.jpg

kuva: Ritva Mikkonen

B-pennut : palauttelin tuossa iltasella mieleeni, mitä minulle jäi aikanaa B-pennuista mieleen tai oliko niissä jotain erilaista kuin esim A-pennuissa. Juu oli, tuo lauma oli täydellinen piraijalauma eli hampaat jatkuvasti kiinni jossakin. Vieraatkin päivittelivät sitä purukalustojen käyttöä :) Koko kakaralauma oli todella energisiä ja taistelutahtoisia. Pentue jossa koko ajan oli jokin rähinä päällä. Siispä ne ei ole olleet mitään helpoimpia "perhekoiria". Ongelmia on ollut, mutta onneksi ne on saatu aina hoidettua ja nyt ovat mitä ihanempia otuksia. Yksi niistä on lopetettu 2-vuotiaana puremistapauksen vuoksi. Odotan mielenkiinnolla tämän pentueen muiden koirien luonnetestejä.

Tulevan pentueen emä Ballade on hyvin paljon saman tyyppinen luonteeltaan kuin Biskaya. Se on rauhallinen ja tasapainoinen, normaali elämässä, mutta kun se syttyy siinä on valtavasti taistelutahtoa ja rohkeutta. Se uskaltaaa mennä tilanteisiin suoraan, eikä ole  mikään tyhjän rähisijä. Kun se tuli pitkästä aikaa meidän koiralaumaan, se ei tullut uhoten eikä mielistellen. Otti rohkeasti vastaan muiden koirien tervehdyksen asenteella ok, olen täällä, mutta tänne mut tuotiin, joten saatte luvan tottua :) tyytyy olemaan lauman alin, mutta häntä ei simputeta. En tiedä miten kävis äitinsä kanssa, jos jäisikin meille pysyvästi.

Tuohon sen luonteeseen minä ihastuin ja siksi pyysin saada sitä jalostukseen. Sehän ei ole minun sijoitusnarttu.

 

Uskihoff's Blance kilpparitestattu, terve :) Halusin testauttaa jalostuskäyttöä varten, mutta pentusuunnitelmat tosiaan siirsin seuraavaan juoksuun, joulukuun paikkeille.