ja vauhti kiihtyy smiley Pennut ovat oppineet menemään terassilta itse ulos tarhaan ja sieltä takaisin. Ne saa vapaasti olla ulkona niin paljon kuin haluavat. Onneksi päivällä on ollut hyvät ilmat. Se on kumma, että tuon ikäiset jo osaavat miettiä, miten sieltä tarhasta pääsee vapauteen ja muutama on jo onnistunut häipymään tarhasta omille retkille hirvikoirien häkille. Yöksi kokoonnutaan sitten koko porukalla nukkumaan sisälle ja hyvin nukkuvat yönsä. Iltaruuan jälkeen ei pentuhuoneesta kuulu mitään, aamulla alkaa 7 aikaan kuulua ääntä, että joku tahtoo ruokaa.

Pikku-Carinasta on tullut paljon kyselyjä, mutta tänään tuli sellainen soitto, että en voi kieltäytyä. Uskihoff's Bebelin omistajat haluavat Hetalle kaverin. Kaikille pennuille on nyt periaatteessa jo koti odottamassa, mutta yksi blondiuros saattaa vielä olla vapaana, jos löytyy mukavan aktiivinen koti.

Ensimmäinen autoajelukin on sitten suoritettu ja reippaita pentuja ovat. Alkuun desibelit oli aika korkealla, mutta hetken ajeltua porukka nukahti ja olivat täydessä unessa kun pysähdyin. Ihmisä on tavattu aikuisia ja lapsia. Päivällä, kun olen töissä, tapahtuu talossa paljon asioita ja tavarat vaihtavat paikkaa. Kaikki mikä irti lähtee on siirtynyt ympäri terassia. Touhukkaita ovat heartBertta ja Aya vahtivat lapsia tosi hyvin. Meille ei ole kenelläkään asiaa, kun talonväki on pois.

Sitä aina toivoo, että pennut antavat paljon hoffilämpöä omistajilleen sitten aikanaan, saisivat kasvaa ja kehittyä terveinä ja ihmisiin luottavaisina.

Yritän saada 5-viikkoiskuvia jollain konstilla. Nuo ei vaan tahdo pysyä paikalla niin kauan, että kamera ehtisi räpsähtää. Kuvissa on aina joko häntä tai kuono, eikä tuolla digikameralla saa kunnon kuvia liikkuvista kohteista.