Agile pakeni toissa päivänä onnettomuuden jälkeen autosta jossain Savitaipaleella ja harhailee nyt siellä yksikseen. Koira on täysin oudolla seudulla

Pakkaan tänään kamppeet ja lähdemme sinne tulistelemaan ja paistelemaan makkaraa. Tietysti luvannut vesisadetta... Josko se tunnistais kasvattajansa ja uskaltautus ainakin lähemmäs. Saataisiin se pysymään alueella ainakin siihen asti kun omistaja pääsee paikalle.

Pitäkää peukkuja

 

27.10. klo 22.06

Alue missä Heta on nähty, on nyt haravoitu viimeistä metsätietä myöten, eikä havaintoa. Se on nähty onnettomuuspaikan lähellä aamulla viiden aikaan ja puolen päivän maissa n. 3 kilometrin päässä. Katoamisilmoituksia on viety joka taloon ja kyläläisetkin valjastettu koiran etsintään. Täytyy sanoa, että Lemillä on Suomen ystävällisimmät ihmiset :) Ventovieraille tarjottiin kahvia, pullaa ja leipiä...yöpaikkaakin tarjottiin. Vielä tuollaisia ihmisiä löytyy Voisin muuttaa sinne heti. Tänään ei jääty tulistelemaan kun ei tiennyt missä päässä aluetta koira on. Huomenna etsinnät jatkuvat.

Yksi havainto on, että siinä onnettomuuspaikan luona asuu vanha mummu, jonka kissan ruuat oli todennäköisesti Heta käynyt hotkimassa. Nyt siellä on savukalasta lähtien kaikki herkut ja Hetan oma peitto. Jos se asettuis mummun luo ja saataisiin sieltä sitten loukutettua. Mummu olis niin mielellään pitänyt etsijät kylässä luonaan.

Ajoin takaisin kotia, kun on työhommia, jotka on pakko tehdä.