Huh SE päivä lähestyy ja emäntää alkaa jännittämään ihan oikeasti. Olisin käynyt edes yhdet BH-kokeet katsomassa, toivottavasti ei olla eka koirakko, että ehdin nähdä muutaman suorituksen ensin.  Nyt on leikitty nyljetyllä tennispallolla pari viikkoa ja haettu liikkeisiin vauhtia. Bertta tekee liikkeet nyt tosi hienosti, mutta tiedän jos minä jännitän, niin sekin menee vähän epävarmaksi. Siis sitä diapamia kiitos!

Aya neiti on tehnyt kaikkea muuta. Puutarhakalusteisiin on tullut uudet kulmat, grilli-illan kanan rääppeet katosi yön aikana parempiin suihin, kissanruokakippo on koko ajan tyhjä ja lisäksi sillä on ihme murkkuikä...ei ymmärrä mitä maahan-sana tarkoittaa. No eiköhän se siitä aikuistu ajan  myötä. Viestistä se on aivan innoissaan ja vetää taipaleet täysillä.

Kohta alkaa hirvijahtikin ja pääsee seuraamaan Adan hirvityöskentelyä lähinnä tutkapannan kautta. Viime syksynä sain todistaa miten kunnon koira pysäyttää ison sarvipään ihan livenä :) Olis mielenkiintoista viedä sekin kokeisiin, mutta kun tiedetään ettei se tule haukulta pois kutsuttaessa, ei sitten millään. Mutta se on pieni ongelma siihen nähden miten mahtavaa työtä se on syksyisin tehnyt...monessa pakastimessa on Adan ansiosta lihaa koko talveksi :) Jos siitä on kiinni niin ei tule nälkä tänäkään talvena. Ada valittiin haavikkokoiraksi tällä alueella. Sussu on eläkkeellä ja haukkuu omaksi ilokseen oravia.