Ei ihan helteessä päässyt lomaa aloittamaan, mutta meneehän se näinkin kun on mukavaa seuraa. Pennut on kasvaneet kovasti ja treenaavat jo makkararuutua täyttä päätä :) Vauhti on hurja ja joka paikka on tutkittu. Pennuissa erottuu kyllä ihan selkeästi erilaisia luonteen piirteitä.

Dumbledor on edelleenkin oman tien kulkija. Se on rohkea ja reipas, mutta tuumii asiat hyvin tarkkaan ennen kuin toimii. Saattaa istuskella pitkään seuraamassa muiden touhua, ennen kuin liittyy joukkoon. Tutkailee paikkoja yksikseen. Sille on kehittymässä hyvin voimakas vahtivietti, eli tarvii tulevaisuudessa johdonmukaisen ja jämäkän omistajan. Sellainen on vielä etsinnässä :) 

DSCN1790-normal.jpg

 

Deniero on pennuista ehkä kaunein ulkonäöllisesti. Sekin on hyvin reipas, mutta reagoi ympärillä oleviin häiriötekijöihin, eikä siltä jää mikään huomaamatta. Makkararuudussa se nostaa herkästi pään ylös kuullessaan jotain mielenkiintoa herättävää. Se säikähtää herkästi, mutta menee kyllä sitten reippaasti katsomaan aiheuttajaa.

 

Demon on pitkäjännitteinen nenän käyttäjä. Se on avoin ja sopivasti mielistelevä, mutta kun aloittaa nenätyöskentelyn, ei se nenä hevillä nouse sieltä nurmesta, vaikka pommi räjähtäisi ympärillä. Se on oikea ahne syöppö. Siinä on ihana pieni palveluskoiran alku, temperamenttia ja taistelutahtoa löytyy kuin pienessä kylässä. Lähes jatkuvasti touhuamassa jotakin, jos ei muuta niin isomummo-Berttaa on kiva kiusata.

DSCN1800-normal.jpg

Dustydot on hellyyttävä sylivauva. Se tykkää seurustella ihmisten kanssa korvat solmussa. Se on pojista pienin, mutta ei tosiaankaan mikään heikko, vaan täynnä omaa tahtoa ja näyttää sen myös muille. 

 

Diandra on napakymppi, vaikka itse sanonkin. Aikahan sen tietysti näyttää, mitä siitä tulee, mutta enempää ei pennulta voi toivoa :) Se on hyvin narttumainen, kaunis, mutta sillä on myös tosi ihana luonne. Työskentelee makkararuudussa tosi keskittyneesti, eikä anna minkään häiritä, niin kauan kun on vähänkään toivoa löytää syötävää. Pojat tuntee kyllä nahoissaan, jos menevät häiritsemään häntä, kun hänellä on muuta mielessä. 

DSCN1804-normal.jpg

Pennuille on jo periaatteessaa ihanat kodit odottamassa, mutta Dumbledor etsii vielä harrastamisesta kiinnostunut omaa ihmistä. Siitä saa oivan harrastuskaverin, sekä näyttöön että käyttöön. Ihan pelkästään kotikoiraksi, en sitä halua antaa. Se on näistä pennuista rauhallisin, mutta kun suuttuu niin se kuuluu varmasti kauas ja silloin velipoikia viedään :) Siskoon ei kannata kajota, voi jäädä toiseksi.