Keikka Ouluun heitetty ja huushollissa on nyt lauma ja sulassa sovussa, jos ei lasketa että hirvikoirat on tarhoissa. Brennakin sijoittui laumaan ihan ilman ongelmia. Mukava tutustua siihen, kun en ole nähnyt kuin pentuna.  Ensi viikolla sitten näyttelyyn.

Bebel kävi tänään hoffien luonnetestissä, eikä nyt hirmu hyvin mennyt. Mutta aina täytyy  kuitenkin muistaa, ettei se luonnetesti muuta koiraa huonommaksi , vaan se on se sama ihana koira myös testin jälkeen. Ilmeisesti Hetan hermot ei ole ihan vahvimmasta päästä ja vilkaskin se on. Pisteitä se oli saanut 44 (+1, +3, +3, -1, -1, +1, +1, +3, +++) ja oli kuormittunut testissä. Tuo taisteluhalu minua vähän ihmetyttää, mutta Hetalla oli nyt semmonen päivä. Terävyys +3 ja hermorakenne -1, eivät ole oikein hyvä yhdistelmä.

Onneksi Heta on kuitenkin omistajilleen rakas ja ihana, eikä sitä ole missään vaiheessa suunniteltukaan jalostuskäyttöön. Se on nomaali elämässä todella ihana koira ja vahtii kotia. Minulle kasvattajana tärkeintä on se, että omistajat ovat tyytyväisiä koiraansa ja eihän me ihmisetkään kaikki olla samanlaisia ;)

Minusta tuntu että pennut oli vuorokaudessa kasvaneet huimasti :) Vielä ei silmät pilkistä. Mantan omistaja oli pentuvahtina mun Oulun keikan ajan ja kaikki oli mennyt tosi hienosti. Kiitos Heli!