Laatikossa käy jo aikamoinen kuhina ja niinhän siinä kävi, että laatikko kävi liian pieneksi. Porukka valtasi kodinhoitohuoneen. Hoksasivat, että kulkuaukosta kulkee äiti, niin siitä pääsee myös pienet. Niinpä isännän piti korottaa aukkoa, että lauma pysyy tallessa. Kyllä niitä jo etsittiin kaapistojen alta ja pesuhuoneestakin löytyi yksi.

WP_20140328_016-normal.jpg

Pennuista alkaa jo erottua erilaisia luonteenpiirteitä. Jotenkin onnistun aina laittamaan mustan pannan sille lauman rämäpää blondile ja niin kävi tälläkin kertaa. Musta pantainen poika on oikea ahmatti ja älyttömän reipas ja utelias. Sinipantainen taas on laatikon ilopilleri. Kaksi muuta blondia poikaa ovat hyvin samanlaisia. Merkkaripoika ja musta poika ovat hyvin jämköitä poikia. Blondi tyttö on herttainen, utelias prinsessa, kun taas laatikosta löytyy oikea Pikku-Myy eli oranssipantainen musta neitokainen. Jestas millaiset ärinät se päästää jos menet ottamaan sen syliin, se on sellainen laatikon vahtikoira. Se ei juurikaan viihdy sylissä, vaan tykkää kulkea omia polkujaan. Punapantainen merkkarityttö on hyvin ihmisrakas ja tykkää seurustella, häntä heiluu koko ajan. Harmi kun sillä on vähän turhan iso valkoinen rintalaikku, jotta sitä kannattaa jättää itselle jalostuskoiraksi. Kaksi muuta mustaa tyttöä ovat reippaita ja leikkivät paljon.

Kukaan pennuista ei osoita mitään arkuuden merkkejä, vaan tänään kun tulivat kaikki ulos laatikosta, ne levittäytyivät pitkin kodinhoitohuonetta kuka minnekin. Eivät missään vaiheessa hakeutuneet kasaan toisistaan turvaa hakien, vaan reippaasti kävelivät ympäri kämppää. Myöskään mummo ja isomummo eivät pelottaneet, vaan niitä käytiin moikkaamassa hyvin uteliaana ja mummo-Aya oli onnessaan, kun taas Bertta-isomummo ei ollut hirmuisen otettu uusista tuttavista :) Ruokailuhetkessä on mukana 11 pientä possua. Tänään käytiin ensimmäistä kertaa kylvyssä, kun sitä ruokaa oli enemmän turkissa ja lattialla, kuin pienissä masuissa. Nyt alkaa kasvattajan parasta aikaa <3

Pentuja on kyselty ihan mukavasti ja ensimmäiset vieraat tulevat huomenna. Yksi musta tyttö (ja ehkä merkkarityttö) etsii vielä kotia ja toivoisin löytäväni sille harrastamisesta tykkäävän kodin. Saatan harkita myös osasijoittamista. Lopullinen tilanne selviää kun ihmiset ovat käyneet tutustumassa pentuihin ja kasvattajaan sekä päinvastoin.

Pikku-Myy

WP_20140328_027-normal.jpg

WP_20140328_032-normal.jpg

WP_20140328_025-normal.jpgWP_20140328_023-normal.jpg

WP_20140328_020-normal.jpg

WP_20140328_017-normal.jpg

WP_20140328_022-normal.jpg