Onnea Arro (Arrow) ja Inka sekä suuri kiitos esittäjä-Annikalle ;D   Arro messarissa PU2, sert, vara-cacib. Kengurukin pysyi vissiin hetken neljällä jalalla. Arro on ollut se pentueen hulivili-poika pienestä asti. Huomenna jatkuu sitten Azuren näytelmällä...mikähän nyt tulee esteeksi...neljäs kertako se toden sanoo ;D

 

13.12. jatkoa näytelmään.

Jos eilen meni hyvin, niin tänään  ei ihan niin hyvin :) Arttua ei kiinnostanut esiintyminen ei sitten yhtään, joko istu tai lösähti maate. Arvostelu oli mielestäni just sellainen kuin Arttu on, puutteellinen polvikulma ja värit sais olla selkeämpirajaiset, vahva luusko, hyvä ylälinja ja selkälinja. Vähän löysäkin se ehkä on. Arvosana tipahti H:n ja tuomari jakoi niitä yllättävän paljon. Juurikaan moni ei saanut EH:ta. Oli joko eri tai H. Laskin aamulla, että siitä oli yli 10 vuotta kun olen viimeksi ollut messarin näyttelyssä. Äkkiä se aika menee.

Oli paljon myös hienoja koiria :)  Tulipa haikea mieli, muistellessa sitä 90-lukua, kun Fabaronin kanssa kierrettiin. Ei tarvinnut miettiä istuuko vai seisooko koira, antaako se tutkia hampaita. Se vain esitti itse itsensä. Muutamalta koiralta löysin niin Paron ilmeen ja kun tutkin katalogia, niin olihan se siellä jossain takana muistuttamassa olleensa joskus olemassa. On se kiva touhuta ja kouluttaa noita koiria, mutta enää ei näyttelyt kiinnosta sillä tavalla kuin joskus "nuorena". Katselen mieluummin niitä kehän laidalta :) Niin kuin sanoin Johannalle....se on se ikä, tarkoitin myös itseäni ;D Jos nyt rauhoittuis odottelemaan joulua...lahjat on vielä kyllä kaupassa.