Tulipas piipahdettua näyttelyssäkin pitkästä aikaa ja mukavaa oli. Mukana Uskihoff's koiria oli U. Blance, Aya, Agile sekä pennut Carina, Candolf ja Clea.

Pennut käyttäytyivät tosi reippaasti <3 Carinan häntä ei meinannut lakata heilumasta sitten millään, kun se löysi sieltä mamman. Candolf l. Kamu oli Rop-pentu (ainoa uros) ja Carina VSP-pentu ja narttupentujen toinen Clea. Jokainen sai oikein hyvän ja lupaavan arvostelun. Clea hävisi siskolleen ainoastaan sillä, että oli vähän matalaraajaisempi. Mutta pentujen luonteissa ei ollut moittimista.

 

Juniorinartuissa minulla oli mukana sijoituskoirani Juurusjärven kennelistä Juurusjärven Brenna. Se oli ainoa junnunarttu sai ERI1, SA. Parasnarttu luokassa ei tullut sijoitusta, eikä paras juniorikisassa. Vielä löysä edestä ja valkoinen pilkku nenän päällä, mutta arvostelu sinänsä oli tosi hyvä ja lupaava. Brenna oli eka kertaa elämässään ihmisvilinässä ja kuin kotonaan :)

Avoimissa nartuissa oli mukana Aya, Agile ja Blance.

Agile oli myös eka kertaa yleisellä paikalla ja oli vähän ujo, mutta arvostelu sinänäs oli hyvä ja tuomari oli kehunut koiraa kauniiksi. Palkinto putosi EH käytöksen vuoksi. Oli vähän levoton ja menossa koko ajan emäntänsä luokse. Kiitos Tarja ja Lare, että toitte Hetan näytille :)

Aya sai ERI2, mutta SA jäi saamatta lihavuuden takia. Siinä on koira joka käyttää ruokansa pilkulleen hyväksi. En pysty sitä enää vähempää syöttämään, tai sitten sillä on ruokapiilo jossakin. Arvostelu oli erinomainen.

Blance, meidän hienohelma neiti esiintyi Saaran kanssa hienosti ja häntä heiluen. Vähäisessä turkissa ja keskikokoa pienempänä sen vähän erottui avo-nartuissa, mutta sai kuitenkin ERI4.

Ei voi olla kuin tyytyväinen päivään :) Sen verran nostan nenääni ylöspäin, että kennel Hayaklausen koirat vetivät koko potin, mutta ihan syystä. Raila on tehnyt hienoa työtä ja koirissa on säilynyt upea tyyppi :) Kaikki tuolla olleet olivat keskikokoisia (ei mitään jättejä), kauniisti liikkuvia ja upeilla väreillä. Meillä on vielä matkaa siihen tasaiseen tyyppiin, mutta ehkä joskus. Voitokkaan kennelin kantanarttu on Uskihoff's Haya <3

No eihän ne tapahtumat tähän loppuneet. Tulin kotiin ja päästin koirat autosta, kunnes huomasin että meidän karjalahirviö on irti! Ehdin saada Ayan ja Laran terassille portin taakse, kun alkoi julmettu rähinä... Sara hyökkäsi Brennan kimppuun ja juoksin paikalle katsomaan mitä tapahtuu. Jäin vain tuijottamaan koska Brenna 1v 2kk piti karjalahirviötä kauluksesta ja polki kirjaimellisesti hirvikoiran turpeeseen :D Jes! Kerrankin löytyi koira, joka pisti tuon itseään täynnä olevan otuksen ruotuun. Sara ei päässyt mihinkään, kun Brenna makas päällä. Brenna nousi ylös, jolloin Sara ampu uudelleen, sitä ei olis pitänyt tehdä, koska nyt se sai kyytiä kuin rätti. Brenna puisteli sitä niin, että karvat pölisi. Tämän jälkeen Brenna löysäsi irti ja hirvikoira tuli mun luo (mitä se ei ikinä irti ollessaan tee). Brenna katsoi hetken ja osoitin sille, että pois, se lähti touhuamaan muuta. Saapas nähdä mitä tuosta koirasta tulee. Onneksi Sanna on tottunut käsittelemään oreja niin eiköhän se pärjää yhden hoffinkin kanssa, murkkuiän ohi :)

Toin pennuille vähän leluja ja Mantahan ne tietenkin omi. Katsotaan montako se on ehtinyt suolistaa ennen kuin pennut älyää leikkiä niillä.

DSCN1526-normal.jpg

DSCN1615-normal.jpg

DSCN1606-normal.jpg