Jassoo kuvakansio on sitten kaput, no odotellaan viikonloppua kunnes meidän webmaster tulee lomille. Minulla on noiden kanssa peukalo keskellä kämmentä, niin kuin sanotaan

Koirien kanssa on ollut rauhallista, eikä nyt ole paljon harrasteltukaan. Loppuvuodesta Bertta ja Sara menee näyttelyihin, mutta Aya odottaa turkin kasvamista.

Lara on ollut Jaanalla tallilla mukana, että neiti oppis olemaan välillä yksinkin. Eipä ole ollut ongelmia. Siitä on tullut jo iso tyttö ja ihanan huumorintajuinen luonne  Keksii kaikkea pientä ilkeyttä ja osaa todellakin esittää viatonta. Aamut sen kanssa on kaikkein vaikeimpia...haluaisin vielä nukkua, niin neiti on sitä mieltä että nyt leikitään ja tunkee isännän likaisen sukan mun naamalle...yök!

Aya sai useita päiviä peräkkäin ihme kakomiskohtauksia ja ne oli tosi rajuja. Eläinlääkäritkään eivät löytäneet siihen selkeetä syytä. Epäilin jo, ettei johdu ruuasta, mutta nyt kun jätin valmisruuan pois kokonaan ja ruokin vain uunipuurolla (tummariisi ja ohrasuurimoita), keitetyllä riistalla (rusakko, hirvi, peura, sorsa)  ja kasviksilla sekä oliiviöljyä ja rouhittua pellavansiementä...kop, kop, kop...kolmeen päivään ei yhtään kohtausta. Ehkä se sittenkin on ruokintaperäistä närästystä. Jo muutamassa päivässä on näkynyt Ayan olemuksessa muutos, nyt kestää leikkiä ja on paljon pirteämpi, eikä kärttyile Laralle.

Bertta on siirtynyt samalle ruokavaliolle, kuin Ayakin ja kylläpäs rouvalle alkoi ruoka kelvata. Eihän se ole kauaa tuota syönyt, mutta ei rapsuttele korviaan ollenkaan.

Brando se teki tuttavuutta hevosen kanssa vähän rankemmin  omistajallaan on ravitalli ja Renttu on tallilla aina mukana. Minna soitti minulle maanantaiaamuna, että Santtu potkasi Renttua päähän ja eläinlääkärireissuhan siitä tuli, kun sieraimesta tuli vähän verta. Päivä menikin sitten jännittäessä. Renttu oli koko päivän tarkkailussa ja kallo kuvattiin. ONNEKSI kallossa oli vain pieni hiusmurtuma, joka paranee itsekseen. Luultiin, että koira otti opiksi, mutta ei vissiin....

Sara ja Ada ovat huolehtineet, että talvella on ruokaa