Aloitimme viikko sitten uuden harrastuksen Aikun kanssa. Käymme kerran viikossa Myrskylän pelastuskoirayhdistyksen treeneissä ja mukavaa on. Aya on ihan suvereeni jäljestäjä. Tänään ajoimme reilun puolen tunnin jäljen kahdella esineellä ja sekä eksynyt että esineet löytyivät tosi hienosti. Eeka oli myös tänään ekaa kertaa mukana ja niin vain pieni kakrukin selvitti jäljestämisen hienosti ja nenä maassa :)

Kamu (Candolf) oli tänään elämänsä toisella jäljellä ja se on ihan luontainen nenän käyttäjä ja esineet ja eksynyt löytyi hienosti. Mukava kun Sanna ja Kamu löysivät heille sopivan harrastuksen.

Peenu onkin kulkenut jonkin aikaa treeneissä ja osaa asian jo ihan hyvin. Tänään kuitenkin me ihmiset pilattiin sen jälki. Pirjon selän takia sovimme, että minä olen narun päässä. Lähtö meni hyvin mutta Peenu hoksasi, että emäntä puuttuu ja palautti takaisin autolle. Lopuksi Pirjo meni itse narun jatkoksi ja esineet ja eksynyt löytyi.

Olen itse aikanaan ollu Uskan kanssa mukana Vapepan etsintäryhmässä koiran kanssa ja eihän sitä tiedä mihin tästä vielä päästään :)

Olen saanut mukavia kuullumisia E-pennuista ja moni on jo mukana aktiivisesti treenaamassa jälkeä ja tottista. Niistä kuullaan vielä ;)

Oikein mukavaa ja lämmintä kesää kaikille. En ole näin kesällä ihan älyttömän ahkera päivittelemään tätä, mutta kaikki uutiset yritän muistaa laittaa tänne.