Viime viikonloppuna kisattiin suomen mestaruudesta IPO-FH kokeessa Elimäellä. Mukana oli mm. saksanpaimenkoiria ja malinoiseja, labukka, dobberi ja tietenkin kolme hoffia. Hovawartit saivat mukaan myös joukkueen: Uskihoff's Demon ja Niina Ojansivu, Lumen Gapo ja Titta Järvinen sekä Tallivahdin Freiberufler ja Minna Tapojärvi.

Lauantain jälkeen johdossa oli upeasti Piru ja Niina pistein 96. Jälki oli aivan mielettömän hieno, lähes täydellinen. Kaapo ja Titta saivat 82 sekä Repe ja Minna lähtivät harmittavasti harhalle eli pisteitä 50. Itse olin ensimmäistä kertaa seuraamassa FH-jäljestystä ja kyllä olikin jännittävää, kun Piru tuli viimeiselle esineelle, purskahti kasvattaja itkuun! Se oli ihan uskomaton tunne. 

Sunnuntaina Piru ja Niina pääsivät aloittamaan ja taas aivan huikea suoritus pistein 94 eli lopputulos 190 pistettä! Koko päivä piti jännittää miten sijoittuvat, koska ne koirakot joilla oli mahdollisuus mennä ohi, jäljestivät iltapäivällä. Kaapo nappasi hienolla jäljestämisellä 90p ja Repekin paransi 77p, mutta ne olivat tärkeitä pisteitä joukkueelle. Saksanpaimenkoira Musketeer's Hari ja Vesa Kuosmanen menivät niukasti pisteellä ohi ja veivät kullan MUTTA MEILLE TULI SM-HOPEAA!!!!!!!!

Eikä siinä vielä kaikki HOFFIT OTTIVAT JOUKKUE KULTAA! Yli 50 pisteen erolla Helsingin vetokoirakerhoa. Joukkueita oli vain kaksi, mutta silti voitto maistuu. 

 

Tällä saavutuksella 3-vuotias Piru ja Niina saivat kutsun IPO-FH MM 2017! ja sinnehän lähdetään :)

 

Saanko esitellä :)

FH-ROTUMESTARI 2016, IPO-FH SUOMEN HOPEAMITALISTII 2016, IPO-FH, FH2, BH USKIHOFF'S DEMON

ja NIINA OJANSIVU

HOPEAA.jpg

j%C3%A4ljell%C3%A4.jpg

joukkua.jpg