Onnittelut A-pennuille kolmevuotispäivästä.

 

Bertta mamma kävi messarin näyttelyssa ja molempina päivinä ERI Hienosti rouva arvosteltiin vaikka värejä ei ole riittävästi. Sunnuntaina esittäjäkin (minä) sai kehuja kun annoin koiran esiintyä itse, enkä härppinyt sen jalkoja. Bertta kun ei tuosta asettelusta tykkää yhtään.

Aikku ja Larakin on nyt ilmoitettu näytelmiin Lahteen ja Turkuun B-pennutkinhan pääsee nyt pentuluokkaan.

Karjalahirviökin kävi messarissa sunnuntaina ja tulos tosi hieno arvostelu junnuissa, mutta kun neiti päätti ettei liiku, ei sitten millään. Mun moka  ei ole paljoa hihnassa juoksutettu, eikä ole ollut ketjua kaulassa (nyt oli). Tuomari antoi kokeilla kaikkea, jopa isäntä kävi yrittämässä, mutta ei en juokse ja piste. Tuomari olisi halunnut palkita sen ERI:lla ja  juniorivoittajaksi... Miten voikin tulla kahdelta tuomarilta niin eriävä mielipide. Sunnuntaina oli suomalainen ja silloin Lahdessa oli joku ulkolainen.  Oltiin me kyllä ikionnellisia tuosta EH:stakin, kun aikaisemmin tyrmättiin täysin.

Lauantaina Sara ei lähtenyt näyttelyyn vaan hirvimetälle ja nyt se löysi jo itse oman hirven, jota lähti seuraamaan ja haukkui, kun Ada lähti taas toiseen suuntaan ja haukkui taas aamu 10 ilta 10:en.

6 aamua ja isännän kanssa pakataan kassit ja paetaan joulua etelän lämpöön. Laitan puhelimen kiinni

 

Mukavaa joulunodotusta kaikille