Eilen oli huolestuttavan hiljainen päivä, ei yhtään ilmoitusta koirasta  No ihmisethän ovat päivällä töissä ja illalla sitten tulikin ilmoitus, että Heta oli mennyt Mikkelintien yli sinne kaalitalolle päin ohi autohallien, eli sille alueelle, missä se on nyt ruukannut pyöriä. Omistajakin on leiriytynyt sinne koko viikoksi. Jospa Heta pikkuhiljaa alkais oivaltamaan, että siellä onkin tuttuja ihmisiä sekä hajuja ja menisi heidän luokseen.

Nyt sitä pitäisi ruokkia vain tuolle alueelle, että se oppisi sieltä hakemaan ruokansa ja näin pysymään turvassa. Jossain vaiheessa nälkä ajaisi sen sitten loukkuun. Sille ei vain saisi olla nyt ruokaa missään muualla... Täältä on vain niin helppo sanoa, mutta toista se on heillä, jotka siellä paikalla pyörivät. 

Aikku lähti metsään eilen Tapsan mukaan ja arvatkaa vannotinko tuomaan koiran kotia  Heijastinliivi ja panta päälle ja menoksi. "Takaisin ei ole tulemista ilman koiraa".

Meidän talossa asuu sellainen blondi varas!!! Eilen oli levitetty kaikki roskat pitkin terassia...Lara opetti, ettei roskien paikka ole terassilla. Koira löytyi kuitenkin jälleen omalta puolelta terassia muiden koirien kanssa. Turkin vaihtunut väri paljasti kuka syyllinen oli. Tänä aamuna tein sellaiset kattilabarrikaadit keittiön tiskipöydälle, että jos jälleen leipäpussit yrittää ihan itse lattialle, joku saa päähänsä kasan kattiloita, tarjottimia ja erinäisiä metalliaterimia

Ayan ja Bertan ruokavalion muutos on tuottanut tulosta. Bertan korvat ja tassut ovat lakanneet kutiamasta ja Aya ei ole saanut yhtään kohtausta. Toivotaan, että näin jatkuu. Olen aina ollut huono (lue: laiska) laittamaan ruokaa, mutta jostain syystä nyt kun laitan koirille, niin tulee laitettua ihmisillekin  jotain hyötyä koiristakin.