Kennelin leiriä vietettiin 21.-23.8.2015 Lammilla Pöystilän täysihoitolassa. Me mentiin paikalle jo torstaina suunnittelemaan ja tutkimaan paikkoja. Mökit olivat just passelit koiraihmisille, ihana järvimaisema ja todella mukava emäntä :) Porukka alkoi kokoontua perjantaina pikkuhiljaa ja päästiin maukkaan lohikeiton/jauhelihakeiton kimppuun. Illalla istuskelikin hupiriihessä ja kodassa lähes koko porukka lähemmäs 30 henkeä. Perjantaille emme suunnitelleet sen kummempaa ohjelmaa, yhdessä oloa ja osa otti karaokelaitteetkin käyttöön. Rantasaunakin oli lämmin ja moni taisi pulahtaa järveenkin. 

Lauantaiaamuna aloitimme aamupalalla jo kahdeksan aikaan, minkä jälkeen otettiin valokuvia ja siihen lipsahtikin aika niin, että päästiin syömään Hämäläiseen pitopöytään. Ja mitkä ruuat! En ikinä ole missään leirillä syönyt niin monipuolista ja kaikki itsetehtyä ruokaa. Emäntä oli loihtinyt niin maittavan ruuan, että oltiin varmoja tulevasta ähkystä. 

Ruuan jälkeen mentiinkin hakumetsään Jannen ja Tiinan opastuksella. Iso kiitos heille! Kaikki kävivät kokeilemassa ukkojen etsintää ja sehän onnistui kaikilta. Maastot olisivat saaneet olla helpompia ja selvempiä, mutta alue ei ollut mitään kangasmaastoa, joten taisi se helpoin olla kuitenkin käytössä :) Samaan aikaan Niina antoi kullanarvoisia vinkkejä koiran kouluttamisesta halukkaille. Moni löysi ongelmaan ratkaisun Niinan ohjeilla. Kiitos siitä Niinalle :) Olet kullan arvoinen.

Treenien jälkeen lähetin porukan seurustelemaan rantaan, kun Tuijan kanssa valmisteltiin luontopolku kaikkine rasteineen. Tämä ei ihan ollutkaan perinteinen, vaan sinne lähdettiin minisuksilla hiihtämällä ja naurua piisasi. Hyvin porukka selvisi tehtävistä, osa kirjallisia ja osa aktiivista toimintaa....   Sen verran oli porukassa kilpailuhenkeä, että piti tehdä pientä kiusaa kanssakilpaileville joukkueille ja protestejahan siitä tuli, josta puhutaan varmaan vielä kahden vuoden päästä :)  Punaisten joukkueelle ilmaantui pokaali ja mieheni piilostani varastamat voittajajoukkueelle tarkoitetut tikkarit. Punaiset eivät kyllä voittaneet, vaan saivat vähän sakkoaikaa. Tais olla keltaisten juhlaa. Kiitos Tuijalle suunnittelusta ja avusta. Sua tullaan käyttämään hyväksi myös myöhemmin. 

Ja taas syötiin piinattikeitoksi luultua nokkoskeittoa tai makkarakeittoa, kukin mielensä mukaan. 

Ruuan jälkeen olikin koirilla hauskaa. Janne leikitti koiria vuorollaan ja hän sai jokaisen mukaan leikkiin. Osa oli aivan haltioissaan taisteluleikistä ja kasvattaja katsoi onnessaan kuinka kasvateista löytyy taistelumieltä. Ei ne ihan nössöjä olekaan. 

Illalla saunottiin, paistettiin makkaraa ja oltiin yhdessä. 

Sunnuntaina aamupalan jälkeen oli tarkoitus ottaa näyttelyharjoitusta, mutta se taisi lipsahtaa seurusteluksi. Pikkuhiljaa väki alkoi päiväruuan jälkeen siivoilla mökkejä ja tehdä lähtöä. 

Oli niin mukava viikonloppu ja sai paremmin tutustua kasvattien omistajiin, että jäi vain haikea mieli kun se oli jo ohi. Ilma oli koko viikonlopun varmasti koko kesän parhaita. Sen verran tuli palautetta, että lupaamme järjestää uudelleen ensi kesänä, jos vain ollaan hengissä. Mukana on ehkä myös uusia tulevia hoffin omistajia. Nyt on aika keskittyä omien koirien kanssa harrastamiseen ja odotella tulevaa pentuetta. KIITOS KAIKILLE MUKANA OLOSTA, myös isännän puolesta. 

Kaikki kuvat ovat Hanne Uuttu ja Anja Salonen:

Leiriporukkaa

porukka.jpg

Mukana olleet C-pennut (Candolf, Clea, Carina, emä-Aya, Conzo)

ceet.jpg

Mukana D-pennuista oli vain Demon

joka nyt ilmeisesti on onnistunut kiertämään kameran kaukaa. Pirusta on kuva tuossa FH-jutussa. 

 

Mukana olleet E-pennut (Elicia, Elmore, Eleonora, Erica, Estelle, Elonzo)

eet.jpg

Mukana olleet F-pennut (Fonzie, Fabaron, Felipe, Farah, Fiona, Flipper)

ff%C3%A4t.jpg

Tunnelmakuvia leiriltä:

Veljekset Fabu ja Reiska kertovat kuinka pieniä ja kilttejä hoffit ovat. 

veljekset.jpg

Topi ja saalis kohtaavat

Topi.jpg

Lapsirakas hoffi Tara

Tara1.jpg

Samainen koira leikkii 

Tara%20taistelee.jpg

Remukin kokeilee

Remu.jpg

Lempi levähtelee välillä

Lempi.jpg

Odotellaan vuoroa

mets%C3%A4%C3%A4n%20odottelua.jpg

Hugo vieraili päiväseltään leirillä

11913942_10153492894748467_93565090_o.jp

Äffien isä Roki oli mukana koko viikonlopun, vaikkei se nyt niin perustanut jälkeläisistään

Roki.jpg

 

ja hauskaahan meillä oli

Kinkkinen palapeli

palapeli.jpg

Minisuksihiihtoa kesällä

sukset.jpg

Jossain niiden kivien täytyy olla :)

etsint%C3%A4.jpgel%C3%A4m%C3%A4%C3%A4.jpg

Näillä me jaksettiin :)

ruoka.jpg