Jokohan kohta pääsee valvomaan  Saan jäädä osa-aikavapaalle eli teen lyhennettyä työpäivää. Äitiyslomaa kun ei myönnetä koiranpentujen takia.  No joo, työpaikka on 800m päässä, joten eiköhän tässä seilata edestakaisin.  Kunhan nyt kaikki vaan menisi hyvin ja Aikku selviäisi urakasta kunnialla.

Remontti etenee työmiesten loma-aikanakin, kun isäntä tuli lomalle viikoksi  Huomenna alkaa taas täysi tohina (miehet palaavat lomalta) ja minulle on luvattu, että remppa on valmis viimeistään kun pennut täyttävät kaksi viikkoa ja alkavat katsella maailmaa pentulaatikon ulkopuoleltakin ja kun ihmiset voivat vierailla pentujen luona. Tällä hetkellä koti on kuin pyörremyrskyn jäljiltä eli ei vieraiden katseltavaa.  Nyt on pennuille valtava terassi, missä voivat harrastaa kilpajuoksua, kunhan portitkin on paikallaan.

Infoa laitan heti, kun jotain alkaa tapahtua. Terkkuja teille kaikille innokkaille "vauvan" odottajille!  

Klo  20.38 Aya on normaalia levottomampi ja läähättelee aika rankasti. Lämpö ei kuitenkaan ole vielä käynyt alhaalla, tai sitten en ole onnistunut sitä pyydystämään. Voi olla, että yöstä tulee hieman levoton. Bertan kans menee hermo. Pentulaatikkoon on piilotettu tennispalloja ja rouva riehuu niiden kanssa. Rouva saa muuttaa nyt alakertaan. Aya tarvii ihan omaa rauhaa.

Kuvia otan ja siirrän kun tuo webmaster hakee tarpeellisen piuhan.

 

...rauhottui nukkumaan. Ei vielä tänä yönä