Lunta on ja paljon . Koirat nauttii ulkoilusta Meillä on hiljainen metsäautotie, missä käydään välillä päästelemässä höyryjä, kun emännän kävelylenkit ei oikein aina riitä. Kun päätieltä käännytään metsätielle, alkaa autossa hirvittävä ulina. Ulos, ulos, ulos ÄKKIÄ!  Tytöt vetää täysillä auton edessä (laiska emäntä) kilometri tolkulla. Illalla on sitten rauhallista kotona.

Tottelevaisuutta ei olla harjoiteltu yhtään nyt, kun joka paikassa on niin paljon lunta, ettei siellä pysty kulkemaan. Siispä hankitaan nyt pohjakuntoa viesteilyyn. Isäntäkin on reissuhommissa viikot ( ja välillä viikonloputkin) eli viestin toiseen päähän ei ole ketään.

Viesteilytkin jää ihan treeniasteelle nyt jonkin aikaa, kun päätettiin astuttaa Aya seuraavasta juoksusta, kun Bertta jäi tyhjäksi. Kerron sitten yhdistelmästä enemmän, kunhan saan sille jalostustoimikunnan hyväksynnän. Minä kun en ole aikataulussa ikinä Laskin, että Ayan juoksu tulee tuossa maalis-huhtikuun vaihteessa...se alkoikin sitten tänä aamuna. Bertta astutetaan Nassella sitten kesällä uudelleen ja se jääkin sitten B:n viimeiseksi pentueeksi. Ehkä...siis ehkä ehdittäs käydä yhdet pk-kisat ennen kuin juoksu alkaa...siis EHKÄ 

Hyvää ystävänpäivää kaikille