Eiköhän nämä helteet jo riitä. Meidän perheessä kaikilta, myös koirilta on veto pois. Pitäisi yrittää tehdä töitäkin, mutta tuo kuumuus...

Bertan pentusuunnitelmat nyt siirtyivät keväälle todennäköisesti, koska juoksua ei kuulu eikä näy. Toisaalta nyt on tulossa niin valtavassti pentuja, että ehkä parempikin. Tänään kun on vilposampaa ajattelin käydä rouvan kanssa kokeilemassa miten se jälki ja esineruutu sujuu   Muutamaan näyttelyyn se menee vielä tälle vuotta.

Onhan tässä jännitettävääkin, kun kolme A-pennuista menee syyskuussa luonnetestiin  Hui!

B-pennut ovat kasvaneet kovasti ja mukavasti on mennyt, ainakin niillä, joilta olen viestiä saanut. Hienoja pentuja...ainakin luonteeltaan  Larakin osaa jo istua käskystä ja tulee vauhdilla luokse kutsuttaessa. Muutaman pienen makkarajäljenkin se on ajanut. Ai, että kun joku potkis minua nyt takapuoleen tuon pennun kouluttamisen kanssa, siinä on nimittäin potentiaalia.

Aya on se meidän silakkakarvatonajokoira. Pentujen jälkeen ruvennut vahtimaan oikein tosissaan.

Isäntä suunnitteli tosi hienon n. 100m2 terassin kaiteineen ja portteineen, joten koirilla on nyt hulppeat tilat. Terassilta on pääsy sisälle, pihalle ja tarhaan  ja kyllä on tainnut kesän meidän kaikki kaksijalkaisetkin asua siinä enemmän kuin sisällä.

Terkkuja kaikille kasvateille  ja niiden omistajille.