Vuorokauden ajat on ihan sekaisin kun päivystää pentulaatikon reunalla 24/7. Ollut ihan uskomatonta, että niitä pentuja tuli 14 kappaletta. Nämä päivät ovat niitä kaikkein kriittisimpiä, jääkö jokainen henkiin ja lähteekö kasvu vauhtiin, sen takia olemme hoitaneet emää ja pentuja ympäri vuorokauden Tapion kanssa. Brenna kun osoittautui aika tiukaksi emäksi, laatikolle ei ole muilla asiaa, ainakaan koskemaan pentuihin. Se pitää tosi hyvän huolen lapsistaan, mutta luottaa meihin kuitenkin. Pennut on jaettu kahteen ryhmään, että varmasti jokainen saa maitoa ja se on emällekin vähän helpompaa. Toinen ryhmä nukkuu, kun toinen on syömässä. Onneksi mun työ on sillain joustava, että pystyn tekemään töitä kotona ja kun Tapio tulee kotiin, menen toimistolle tekemään sellaiset työt mihin tarvin jotain apuvälineitä.

Ensimmäisenä vuorokautena pentujen paino laski kaikilla, mutta se on ihan normaalia. Kolmantena päivänä paino olikin lähtenyt kaikilla nousuun. Pennut on tosi jänteviä ja terhakoita, voin kuvitella mihin desibelit nousee, kunhan tuosta kasvavat.

Pentuja oli varattu aika paljon jo etukäteen, mutta ei ihan tuota määrää, joten etsinnässä vielä jollain tavalla aktiivisia ja harrastavia koteja pienille palveluskoiran aluille. Tärkeintä on kuitenkin se rakastava koti, missä koira on perheen jäsen, eikä sen paikka ole häkissä talon takana. Uskihoff's koirien omistajat pitävät hyvin paljon yhteyttä toisiinsa facebookin Uskihoff's sivuston kautta ja kannustavat näin toisiaan erilaiseen toimintaan koiriensa kanssa.

IMG_0742.jpg

IMG_0739.jpg

IMG_0741.jpg