Pennut nukkuu ja syö. Eilen meinasi jo ihan huolettaa kun niillä ei paino ollut juurikaan noussut, mutta tänä aamuna punnitessa sitten sitäkin enemmän. Kaikilla on kilo mennyt jo rikki.Joko emä ei ollut muistanut pysyä tarpeeksi kauan paikalla tai mun vaaka näytti mitä halusi (lainavehje). Kovasti odotellaan, että silmät aukeaisivat. Kynnetkin on nyt leikattu, pienten protestien kera.

Tummablondi on  porukan painavin tällä hetkellä. Se nukkuu paljon ja tykkää olla sylissä. Mutta osaa kyllä olla aika röyhkeä ruoka-aikaan.

Pieni blondi, on jatkuvasti touhuamassa jotain, jos ei muuten niin löytyy keskeltä pentulaatikkoa kiljumasta, sillä kestää pitkään löytää sopiva nukkumapaikka ja se kuuluu. Se on porukan pienin, eikä pysy sylissä yhtään.

Isompi merkkariuros on vähän samanoloinen kuin tumma poikakin, eli rauhallisempi versio.

Pienempi merkkari onkin sitten "herra ärhäkkä", jos joku ei ole hyvin, niin murisee kuin isot koirat :) Ei ole mikään sylivauva.

Se ainokainen tyttö on jo kooltaan samaa luokkaa kuin tumma poika ja tykkää olla sylissä.

 

Meillä onkin sitten mielenkiintoiset pari viikkoa edessä, kun talossa on 4 aikuista ja 1 murkkuikäinen hoffinarttu sekä pennut. Brenna ei ole nähnyt muita ollenkaan ja siskokset Ballade ja Blance eivät ole olleet tekemisissä sitten pentulaatikkoaikojen. Tänään teen pikakeikan Ouluun ja käyn hakemassa koirat meille ja viikon päästä Lahteen näyttelyyn. Onneksi meidän taloremontti suunniteltiin, vähän tämä mun koirahulluus huomioiden,

 

Aikulla on odotettavissa stressaavat pari viikkoa, kun se ei saakkaan pitää mammaa yksin :) eli se osoittaa mieltään mulle alkamalla isännän koiraksi.