Tämä viikonloppu on ollut hieno näin kasvattajan näkökulmasta. Vaikka aina puhutaan koiran saavutuksista, se ei todellakaan huononna niitä kotona olevia perhekoiria ja  kodin vahteja. 

Uskihoff's Demon ja Niina Ojansivu tekivät ihan uskomattoman kilpailukauden aloituksen lauantaina, palveluskoirien erikoisjäljen voittajaluokan ykköstulos hienolla pistemäärällä FH2 95/100p. Piru on vasta kolme vuotias ja sillä on takana kaksi erikoisjäljen koetta hienoilla tuloksilla FH1 94/100 ja nyt tämä FH2 95/100. 

Kuva: Niina Ojansivu

Niina%20ja%20Piru.jpg

Helmen  (Uskihoff's Carina) kanssa ollaan treenattu ahkerasti jäljestämistä ja tänään kävimme pelastusjäljen peruskokeessa. Jälki oli kilometrin pitkä ja kaksi tuntia vanha, neljä esinettä. Hemppu meinas vähän hermoilla oudossa autossa kun se ei hirveästi rakasta autoilua. Luoksepäästävyydessä se oli ensin sitä mieltä, että vieressä oleva sileäkarvainen noutaja on varmasti Eeka. Luoksepäästävyys meni ihan hyvin, samoin hallittavuus seuraamisineen ja paikallamakuineen. Jäljen nosto onnistui hyvin ja koira jäljesti todella tarkasti ja hyvin. Kaikki esineet löytyi ja samoin maalimies. Minä olen se, joka vielä tarvii ravistelua, että oppisin luottamaan koiraani. Melkein pilasin lopun, mutta onneksi koira tiesi paremmin.  Koe meni hyväksytysti läpi ja katse kohti tulevaa.