Raskain aika alkaa helpottaa. Bertta tuli tänään kotiin kauniissa uurnassa ja kun löytyy sopiva paikka ja aika, Bertta lähtee tuulen matkaan. Olen aina haudannut koiraystäväni, mutta jotenkin nyt tuntui, ettei Berttaa haudata tänne, koska haaveena on kuitenkin vielä se oma pieni maapaikka, missä sitten aikanaan myös eläkepäiviä vietetään. En halua, että Bertta jää tänne. Vanhat koirat on haudattut Oulussa  vanhaan mummolaan.

Aya on muuttunut paljon viikossa. Se oli usean päivän ajan hyvin allapäin ja makasi paljon. Nyt se on kuitenkin herännyt eloon :) On alkanut leikkimään, vahtii taloa ja hoitaa/kouluttaa pentua. Antibiootti puri Aikun sairauteen ja tilanne on nyt hyvä, mutta koskaanhan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Eeka (Erica) kasvaa kovaa vauhtia ja on jo hoffihepuleiden mestari. On sillä pirulla terävät hampaat. Kaikki tavarat, mitkä ovat hukassa, löytyy yleensä olohuoneen matolta. Siellä on aikamoinen kokoelma erilaisia tavaroita kenkiä, vaatteita, ym. pikku neiti touhuaa.

Suunnitelmissa on syksyllä pentue, missä emänä on Juurusjärven Brenna. Isän ilmoitan sitten myöhemmin. Ensi   vuonna meille ei sitten pieniä tulekaan. Sikäli mikäli tämä pentue onnistuu.