Moikka :) Myytävänä koirankarvoja, joista voisi tehdä vaikka kymmenen villapaitaa. Bertan upea turkki on sitten tipotiessään  ja Aikku on ihan kalju. :) odottavan aika on pitkä. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan, muutama tosi ihana koti odottaa omaa pientä karvapalloa :)

Tänään oli sovittu treenitreffit Kathrinan kanssa, mutta vettä tuli sitten oikein urakalla. Ilma näytti jo välillä hyvältä, mutta kun kaksi naista istuu kahvipöytään keskustelemaan koirista n. 20 vuoden ajalta, tiedätte varmaan mitä siinä tapahtuu :D Hyvin ne koirat oppi siellä auton takaboksissa. Neljä tuntia katosi hetkessä, hihii. Otetaan uusiksi ja siis kouluttamalla koiria :)

Parin viikon päästä on joukkolonkkakuvaus Bertan A-pennuille, muutama on jo käynyt, mutta tuloksia ei vielä ole tullut kennelliitosta. Saas nähdä mitä tuleman pitää.

Ongelmiakin on koirapuolella. Ada toimi viime syksynä todella hienosti ja viime kausi päättyi onnistuneeseen kaatoon. Nyt on käytetty metsässä puolenkymmentä kertaa...ei yhtään haukkua :(   Liikkuu hyvin, mutta... Ensi viikolla eläinlääkäriin nenäpunkkiepäilyn takia, niiskuttaa ja nenä vuotaa kirkasta nestettä. Aivan kuin hajuaisti ei toimisi kunnolla. Ei viisivuotias aikuinen koira lakkaa ilman syytä yhtäkkiä toimimasta...hmm. Ei kenelläkään ole lemmikkihirveä :), jolla vois kokeille mikä mättää, vai eikö alueella ole yksinkertaisesti hirviä...