Väkeä on riittänyt ja emäntää vähän hävettää kun huusholli on lähes pommin jäljiltä Mutta keskeneräinen remontti, talo täynnä koiria ja lauma koiranpentuja... Onneksi kukaan nk. "ei koiraihminen" ole eksynyt meille.

Lapset kasvaa hurjaa vauhtia ja joka päivä tulee uusia juttuja. Paljonhan ne vielä muuttuu, mutta tämän hetkiset piirteet luonteissa alkaa hahmottua.  Yksittäisiä kuvia yritän ottaa sitten kunhan ovat neljän viikon...tai jos saan jonkun "kuvaajan" tänne.

Baya (merkkarityttö) osoittaa olevansa aika rämäpää ja rähjä. Jos joku uskaltaa häiritä neidin lepohetkeä, kuulee kunniansa ja tuntee nahoissaan tehneensä jotain väärää. Kulkee häntä pystyssä omistajan elkein...

Bialy eli Vappu-tyttö (merkkarityttö) on sekin toimelias, rohkea, mutta ei mikään turha pullistelija. Tykkää touhuta yksikseenkin.

Bebel eli Heta on (merkkarityttö) on sympaattinen ja suloinen...tykkää olla sylissä. Heta on porukan pienin, mutta tosi reipas hoffin alku.

Brie (merkkarityttö) on tummin ja vahvin tytöistä, mutta hyvin omatoiminen, tutkii ja touhuaa rohkeasti, mutta tykkää olla sylissäkin.

Biskaya (merkkarityttö) toinen vähän tummempi. Istuu mielellään sylissä, mutta saatuaan tarpeeksi rapsutuksista, lähtee seikkailemaan. Mummo kiinnostais kovasti.

Blance (vaaleampi blondityttö) minun suosikki. Hyvin omatoiminen ja osaa ilmoittaa mielipiteensä. Eikä ole sylissä jos ei halua. Repi jo solmunarua kunnon ottein.

Ballade (toinen blondityttö) kaunis pitkärunkoinen pentu, jolle tulee kunnon pigmentti. Luonteeltaan tällä hetkellä tasapainoisempi ja rauhallisempi kuin  siskonsa.

Brando (isompi uros) oikea syöppö. Siis syö ja nukkuu   Rauhallinen kaveri, uskaltautuu joka paikkaan.

Baldric (pienempi uros) uroksista se hellyydenkipeämpi. Reipas pojanalku.

 

Tuliterä kodinhoitohuone näyttää tältä Kalusteita ei voi laittaa ettei lapset mene hukkaan.

Oven takana on jotain... (Bebel)